Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist: Bakkt, 2019’un Başlarında Boğa Koşusunu Getirecek, ETF Reddi Bitcoin’i 4.000’e İndirecek!

Önde gelen kripto para traderlarından ve teknik analistlerinden olan Alex Krüger, yakın zamanda kendi twitter hesabından paylaştığı bir gönderide kripto para piyasası için üç önemli olayın altını çizdi ve kendi tahminlerini açıkladı.

Krüger’e göre uzun zamandır beklenen Bakkt platformu 2019 yılının başlarında boşa koşusunu başlatacak ve Bitcoin’in 2018 yılında kaybettiği değeri bir nebze kazanmasını sağlayacak. Ancak daha sonra Şubat ayının 27‘sinde VanEck, SolidX ve CBOE’nin Bitcoin ETF’sinin reddedileceğini düşünen analist, Bitcoin fiyatının tekrardan 4.000 dolara düşeceğini ifade etmekte.

Daha sonra 2020 yılında gerçekleşecek olan ‘halvening’ olayının ve yeniden düzenlemelerin boğa koşusunu devam ettireceğini ve 2019 sonu  ile 2020 yılı boyunca piyasanın yükselişe geçeceğini vurguladı. Halvening veya halving olarak bilinen olay, Bitcoin’in her 210.000 blok çıkarıldıktan sonra elde edilen ödülün yarıya düşürülmesi, yani ikiye bölünme olayı olarak açıklanabilir. Bitcoin’in tahmini en son bölünmesinin 2140 yılında yapılacağı tahmin ediliyor.

Söz konusu tweet’e cevap veren bir kullanıcı, Bakkt’ın piyasaya çıkmasından sonra CBOE’nin ETF başvurusunun reddedilmesinin imkanı olmadığını belirtse de, Alex bunun yaratılacak hacim ile büyük oranda ilgili olduğunun altını çizdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment