Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron Kurucusu Justin Sun: ”FUD ve Shill Olmadan Bütün Kilometre Taşlarımıza Ulaştık”

Tron‘un çok konuşulan CEO’su ve kurucusu Justin Sun, yakın zamanda yaptığı bir röportajda Tron Foundation‘un gelecekteki hedefleri, yakın zamanda satın alınan BitTorrent ve çok merak edilen Project Atlas hakkında konuştu.

Coincentral kaynağına konuşan CEO, dünyanın bir bütün olarak kripto para birimi evrimine geçiş yaptığını ve bunun bir parçası olduğu için heyecanlı olduğunu belirterek söze başladı.

”Benim için, mevcut teknolojiyi ve topluluğumuzu mükemmelleştirmek, projenin temelidir. Fiyat nasıl değişirse değişsin, kullanıcı deneyimini ve TRON ekosistemini geliştirmekten vazgeçmeyeceğiz.”

Justin Sun bunun yanı sıra Tron’un bazı diğer ağların aksine, piyasayı negatif yönde etkilemeden buralara kadar geldiğini de vurguladı. Tron Foundation’un Araştırma ve Geliştirmeye çok fazla fon aktardığını belirten Sun, temel hedeflerinin kripto para birimlerinin ana kitle tarafından kabul görmesi olduğunu da belirtti.

CEO, Tron’un sahip olduğu alışılmışın dışında bir yaklaşım olan, akıllı kontrat yerine pazarlamaya odaklanmaları konusuna da açıklık getirdi ve şunları aktardı:

”Bir ağın değerli olması için mükemmel bir teknolojiye, kullanım alanlarına ve kullanıcılara ihtiyacı vardır. LINE, Binance gibi kurumsal firmalarla ortaklık kurarak, firmamızın hissedarlarına daha fazla kullanım olanağı sunuyoruz ve yeni teknolojileri ortaklaşa geliştirmenin yanı sıra, daha fazla insana da ulaşıyoruz.”

BitTorrent’i satın alarak kurmak istediği ekosistemin aslında önceden planlandığını da belirten Sun, bunun blockchain kullanımını daha fazla yayacağına inandığının altını çizdi. Project Atlas konusunda şirketin özel bir ekip kurduğunu vurgulayan CEO, kripto para dünyası için çok önemli bir şeyin gelmekte olduğunu söyleyerek, röportajı sonlandırdı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment