Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist: Binance Coin’in Yükselişi Devam Edecek!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance’nin kripto para birimi Binance Coin, 2019 yılında inanılmaz bir yükseliş elde etti ve birçok kripto para birimini yıllık yükseliş konusunda geride bıraktı. Özellikle Binance tarafından yapılan Binance Launchpad, Binance Chain, Binance DEX, Binance marjin işlemleri gibi gelişmeler BNB’ye adeta rekor kırdırdı ve söz konusu kripto para birimi tüm zamanların en yüksek seviyesini geride bıraktı.

CrpytoMedication tarafından yapılan güncel bir analize göre ise, BNB artmayı sürdürecek ve bir süre daha yükseliş yaşayacak.

Aslında analiz temel olarak BNB’nin Binance üzerindeki ticari hacmine endeksli olarak yapıldı ve analist grafiğin biraz büyütülmesi durumunda görüntünün ”bariz bir şekilde bullish” olduğunu ifade etti.
Binance Coin özellikle marjin işlemlerin başlayacağının sinyallerinin verilmesi sonrası 35 dolara kadar çıkarak yeni bir rekor kırmıştı. Daha sonra Bitcoin ile birlikte düzeltme yaşayan BNB, 30 dolara kadar geriledi ve basın saatine göre 32 dolara yakın bir fiyattan işlem görmekte. Piyasa hafif bir durgunluk dönemi yaşıyor olsa da, Binance Coin geçmişte de hep piyasadan ayrı olarak hareket etti ve Bitcoin yükselirken o sabit kaldı.
Bu da aslında BNB’nin piyasadan bağımsız indikatörlere sahip olduğunu gözler önüne sermekte.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment