Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Earn’den Dai Kazanmak Artık Mümkün

Kripto para borsalarından Coinbase‘in Coinbase Earn adlı platformunda artık sabitkoinlerden Dai de destekleniyor.

Kripto para sektörünün en büyük şirketlerinden biri olan Coinbase, bundan bir süre önce Coinbase Earn platformuna ağırlık vermeye başlamıştı. Kripto para kullanıcılarının hem bu teknolojilerle ilgili bilgi alabileceği hem de süreç boyunca para kazanabileceği bu platform halihazırda onlarca farklı ülkede hizmet veriyor.

Şirket geçtiğimiz gün kendi blogu üzerinden bir gönderi paylaştı ve Coinbase Earn ile ilgili bir duyuru yaptı. Bu duyuruya göre Coinbase Earn kullanıcıları artık MakerDao tarafından Dai adıyla geliştirilen token hakkında bilgi alabilecek ve bundan para kazanabilecekler.

Ethereum ağıyla desteklenen bu sabitkoin kardeş koini olan Maker (MKR) ile destekleniyor. Dai de tıpkı diğer pek çok sabitkoin gibi 1 dolara sabit kalacak şekilde tasarlandı. Ancak bu hedefe ulaşıldığını söylemek biraz güç. Çünkü DAI fiyatı 2019’un büyük bir kısmında 1 doların altında kalmıştı.

Coinbase Dai’yi borsasına ekleyeceğinin duyurusunu ilk olarak 23 Mayıs tarihinde yapmıştı. Şirket o dönem yaptığı açıklamalarda Dünya genelindeki pek çok Coinbase kullanıcısının bu hizmetten faydalanabileceğini belirtmişti.

Sabitkoin piyasasının kısmen yeni koinlerinden olan Dai bu gibi gelişmelerin ardından popülerliğini artıracak mı göreceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment