Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist: BTC’nin 5 Bin Dolar Üzerinde Kalması Olumlu Bir Gelişme

BitBull Capital isimli kripto para yatırım fonunun CEO’su Joe DiPasquale, yaptığı açıklamada lider kripto para birimi Bitcoin’in kendisini 5 bin doların üzerinde tutmasının sektör için çok olumlu bir gelişme olduğunu ifade etti.

Di Pasquale, yaptığı açıklamada Bitcoin’in kendisini 5 bin doların üzerinde tutmaya devam etmesi durumunda, fiyatın 5500 ve 6000 dolar seviyelerine gelmesinin ihtimal dahilinde olduğunu söylerken, bu durumun genel manada alt koinlere de hareket getirebileceğini aktardı.

Her ne kadar kısa vadede çok olumlu konuşsa da, Di Pasquale’ye göre, kripto para piyasalarının 2017’nin sonuna benzer bir mega boğa sezonu yaşaması, şu an için pek mümkün görünmüyor. Başarılı analist, böyle bir şeyin olması için global regülasyonlar bazında kritik bazı gelişmelerin yaşanması gerektiğini ifade ederken, sözlerine şunları ekledi:

”Şirket olarak şu anda kripto para sektörünün 2017’nin sonundaki gibi bir dev koşu yaşamasına pek ihtimal vermiyoruz. Özellikle global çapta önemli bir ülkenin kripto para regülasyonları ile ilgili olumlu bir hamlesi ya da büyük bir şirketin kripto para ile ilgili dev bir planı olmazsa, bu tarz bir şeyin gerçekleşme şansı bizce pek yüksek değil. Buna karşın, uzun vadede yavaş ama sağlam bir büyüme bekliyoruz. Doğru zaman geldiğinde de büyük bir artış için şartlar yerine gelebilir ve güzel bir süreç yaşayabiliriz.”

Öte yandan Bitcoin, şu anda 5 bin 269 dolardan kendine alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment