Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist: Bitcoin 4000 Dolara Düşecek!

Bloomberg Intelligince analisti Mike McGlone’a göre, Bitcoin için henüz ayı piyasası sona ermedi ya da bir başka deyişle henüz Bitcoin asıl düşüşünü yaşamadı.

Son dönemde ETF kararının da etkisiyle ciddi bir düşüş yaşayan koin, 6 bin dolarların üzerine kalma savaşı verirken, konuyla ilgili analizini paylaşan McGlone, şöyle konuştu:

”Daha düşüş bitmedi. Bu trendin bir süre daha devam etmesi olası. 4 bin dolara kadar düşme olması, beni şaşırtmaz.”

Temmuz ayında aslında iyi bir yükseliş yaşayan Bitcoin son haberlerin de etkisiyle tekrardan başa dönmüşe benziyor. Fiyatı 8 bin dolara kadar çıkarmayı başaran Bitcoin için acaba boğa piyasası geri mi döndü derken, durumun şu an için tam tersi karşımızda yer alıyor.

ETF kararının ertelenmesinin piyasayı satış baskısı altına aldığı ifade edilirken Eylül ayında verilecek nihai kararın da olumsuz çıkmasının, koinin durumunu daha da kötüleştirebileceği belirtiliyor.

Bitcoin, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda yüzde 4’lük bir düşüş yaşayarak 6 bin 160 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • birisi
    Posted 11 Ağustos 2018 - 12:32 12:32

    vahiy mi gelmiş arkadaşa, veri yok analiz yok, kafasına göre rakam vermiş düşecek demiş, ağzı olan konuşuyor, karnımız tok böyle yorumlara, varsa elinde detaylı bir analiz yada rapor paylaşsın da biz de aydınlanalım, fiyat az yukarı gidiyor hemen uçacak haberleri,azıcık düşüyor hemen yerle bir olacak haberleri, çok sıkıcılar, biraz kendini geliştirsin analist arkadaş…

Leave a comment