Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist: Bitcoin Ağı Her Zamankinden Daha Güçlü Bir Hal Aldı!

Lider kripto para birimi Bitcoin fiyat açısından son aylarda ciddi sıkıntılar yaşamakta ancak analistler temel ilkeler ve dayanaklar konusunda Bitcoin’in her zamankinden daha güçlü olduğunu iddia etmeye devam ediyorlar. Atılan başlıklar temel olarak Bakkt, Fidelity, ErisX ve JP Morgan gibi kurumsal firmalara ve yatırımcılara odaklı olsa da, Bitcoin ağına özel istatistikler konusunda çok az yeniliğe ulaşılabilmekte.

Ancak Bitcoin’in en büyük yükseliş noktalarından birisi kesinlikle ağda gerçekleşen yenilikler ve gelişmeler olarak biliniyor.

Bitcoin Madencilik Ekosistemi

Önde gelen kripto para traderlarından birisi olan Thrillmex, yakın zamanda Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Bitcoin’in ağ istatistiklerine ve bunların ne anlama geldiğinde değindi. Blockchain.com verilerine göre madencilerin toplu gelirinin şuan için tek bir Bitcoin işlemi başına 18 dolar olduğunu belirten analist, bunun iki yılın en düşük seviyesi olduğunu vurguladı. Buna ek olarak Thrillmex’in ifadesine göre madencilik gelirlerinden elde edilen gelir de son beş yılın en düşük seviyelerine geriledi.

Leading crypto trader Thrillmex, who also goes by Rampage, recently took to Twitter to issue a breakdown of Bitcoin’s pertinent network statistics, and what they indicate.

2017 yılında yaşanan uzun bekleme sürelerini ve saçma oranda yüksek işlem  ücretlerini hatırlatan kullanıcı, ağda işlem yapmanın yeniden ‘süper ucuz’ olduğunu vurguladı. Ağda yapılan işlemler konusunda belki de en önemli istatistiklerden birisi olan Hashrate konusuna da değinen Thrillmex, Bitcoin’in altında yatan blockchain ağının hashrate konusunda her zamankinden daha güçlü olduğunu ve paranın hala buraya akıtıldığını ifade etti.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment