Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist: Bitcoin Fiyatı Yakında 9.600 Doları Görebilir

Twitter’da tanınan kripto para analistlerinden Michael van de Poppe (Crypto Michael), lider kripto para birimi Bitcoin’in kısa vadeli gidişatını yorumladı ve kendi düşüncesini açıkladı. Analist, Bitcoin 10.500 dolar noktasındaki direnci kırana kadar ortamın altcoin’lere kaldığını belirttikten sonra, yakın zamanda BTC fiyatında hareketlilik öngördüğünü de ifade etti.

Bitcoin’in Önündeki Kritik Direnç: 10.500 Dolar

Bitcoin’in 9.000 dolar bandında takılıp kaldığını belirten tecrübeli analist, 9.300 dolardaki direncin daha önce test edildiğini ancak kapanış yapılamadığını vurguladı. Yakında 9.300 doların kırılabileceğini ve fiyatın 9.600 dolara gelebileceğini vurgulayan analist, bunun gerçekleşmemesi durumunda ise BTC’nin yeniden 8.500 dolar noktasına döneceğini ifade etti.

DOGE gibi altcoin’lerin bir süre daha aktif olacağını belirten Crypto Michael, topluluğun altcoin rallisinin geldiğine inandığını ancak henüz bunun mümkün olmadığını da ima etti.

Yine de Bitcoin 10.500 dolar direncini kırana kadar altcoin’lerdeki hareketliliğin süreceğini belirten Crypto Michael, yatırımcılara bu sürecin BTC açısından durgun geçeceğini ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment