Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Bitcoin’de Döngünün En İyi Bölgesini Açıkladı: Çile Bitiyor!

Popüler analist Michaël van de Poppe, kripto para piyasasına ilişkin tahminleriyle gündeme geldi.

Kripto para analisti Michaël van de Poppe, kripto para piyasasının aylardır süren düzeltme sürecinin son haftalarına girdiğini düşünüyor. Van de Poppe sosyal medya platformu X’teki paylaşımında, eylül ayının tarihsel olarak kripto piyasası için yükseliş dönemi olduğunu aktardı.

Van de Poppe’a göre altcoinler Bitcoin (BTC) karşısında canlanma belirtileri göstermeye başladı. Piyasada son haftaların zor geçtiğini belirten analist, eylül ayından itibaren Bitcoin ve kripto piyasası için döngünün en iyi dönemine girileceğini vurguladı.

Altcoinlere yönelik bu olumlu görüşünü desteklemek için Van de Poppe, TOTAL3/BTC grafiğini paylaştı. Analist, bu grafikte büyük bir yükseliş sinyali olarak görülen “boğa ayrışması” olduğunu vurguladı.

TOTAL3, Bitcoin, Ethereum (ETH) ve stablecoinler hariç tüm kripto paraların piyasa değerini izleyen bir endeks ve altcoinlerin performansını değerlendirmek için kullanılıyor. Poppe’ye göre bu grafik, büyük bir yükselişe hazırlanıyor gibi görünüyor.

Van de Poppe, ayrıca merkeziyetsiz finans (DeFi) sektörüne de dikkat çekti. 2024’ün geri kalanında DeFi’nin en güçlü performans gösteren sektörlerden biri olacağını söyledi.

Özellikle ETH üzerindeki kilitli toplam değer (TVL) oranlarının yüksek olduğunu ve bu oranların piyasa değeriyle birleştiğinde önemli bir potansiyele işaret ettiğini aktardı. AAVE’nin son haftalarda güçlü bir performans sergilediğini ve 135 dolar seviyesini kırması halinde büyük bir çıkış yapabileceğini vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!