Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Bitcoin’de Rallinin Başlayacağı Tarihi Söyledi, 3x’lik Hedefini Paylaştı!

Bitcoin, %2,5 değer kaybına rağmen 180.000 dolar hedefiyle konsolidasyondan çıkmayı ve eylülde ralli yapmayı bekliyor.

Kripto para analisti “TedPillows” Twitter’den 100 binden fazla takipçisine yaptığı paylaşımda, Bitcoin’in çeşitli zorluklara rağmen olağanüstü bir güç gösterdiğini söyledi.

2014 yılında iflas eden ve Bitcoin’de bir kabusa dönüşen Mt. Gox’un ödemelerinin mevcut durumda yapıldığını ve ABD borsalarının sert düşüşler yaşadığını söyleyen analist, Bitcoin’in bunlara rağmen yalnızca %2,5 düştüğünü söyledi.

Resim

Bitcoin’in konsolidasyon bölgesinden çıkmaya çalıştığını vurgulayan TED, tarihsel olarak Bitcoin’in her zaman tüm zamanların en yüksek seviyesinin (ATH) altında konsolide olduğunu belirtti. Bu durumun sonsuza kadar devam etmeyeceğini vurgulayan analist, Eylül’de ABD Merkez Bankası’nın (FED) faiz indirimlerinin başlamasıyla Bitcoin ve kripto paraların yeniden ralliye girişeceğini belirtti.

TED ayrıca Bitcoin’in bu döngüdeki hedefinin 180 bin doların üzeri olduğunu kaydetti. CoinGecko verilerine göre 67 bin dolar seviyelerinde bulunan Bitcoin’in döngü sonunda 180 bin doları aşması ile yaklaşık %200 yükseliş performansı göstermiş olacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!