Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana’da Bu Direnç Kırılırsa Devamı Gelir: Uzman Analist Açıkladı!

Deneyimli trader ve analist Peter Brandt, Solana (SOL) özelinde yaptığı analizinde belirli fiyat bölgelerine odaklandı.

Peter Brandt kısa süre önce yaptığı X paylaşımında, Solana analizine yer verdi. Analist, Solana’nın önemli bir düşen üçgeni kırdığına işaret ederek yükselişin devamının gelebileceğini kaydetti.

Analist ilk yükselişin mayıs tepesi olan 200 dolara kadar devam edebileceğini ifade etti.

Brandt bu yükselişi yatay bir formasyon olarak değerlendirirken mayıs ayındaki yüksek seviyenin aşılmaması durumunda risk/ödül oranının cazip olmadığını belirtti.

Paylaştığı grafikte 8 günlük (171.925) ve 18 günlük (156.451) basit hareketli ortalamaların (SMA) yukarı yönlü ve fiyatın altında konumlandığına işaret etti. Bu durum, kısa vadeli pozitif bir momentum olduğunu ortaya serdi.

Hacim verileri incelendiğinde, son yükseliş hareketinin hacim artışıyla desteklendiği görüldü. Bu da fiyat hareketinin sağlam temellere dayandığını ortaya serdi.

Bu nedenle, SOL’ün mevcut hareketini dikkatle izlemenin ve stratejik kararlar almanın önemli olabileceğini ima etti.

Solana’nın patladığı ileri sürülebilir. Bu benim için bir sinyal DEĞİLDİR çünkü bunun çapraz bir model olduğunu düşünüyorum.
Mayıs ayının yükseğine kadar bunu bir BO olarak görmüyorum ancak o zamana kadar risk-ödül pek olumlu değil.

Grafikte belirtilen 180.880 seviyesinin aşılması, daha yüksek seviyelere doğru bir hareketin habercisi olabilir. Ancak, bazı analistler bu seviyenin üzerine çıkılmadan önce hareketi kesin bir kırılma olarak kabul etmiyor.

Brandt’e göre özellikle mayıs ayındaki yüksek seviyenin aşılması, bu hareketin teyidi için önemli bir eşik olabilir.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %4 yükseliş sergileyen Solana, yazım esnasında 1dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!