Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Bitcoin’in Kısa Vadedeki Yönünü Tayin Etti!

Lider kripto para birimi Bitcoin 2019 yılında yaşadığı inanılmaz yükselişinin bir kısmını kesinlikle eleştirilen volatilitesine borçlu. Yıl başında 3.000 dolar seviyelerinden işlem gören BTC, yaz aylarında 14.000 dolara ulaşarak aslında volatilitenin iyi yönünü yatırımcılara göstermiş oldu.

Özellikle yaz döneminde sert inişler ve çıkışlar yaşayan BTC, kripto para sektörünü heyecanlandırsa da, analistlere göre 10.000 dolarda bir denge görülmeye başlandı. Bitcoin geçtiğimiz iki hafta boyunca 10.000 doların üzerinde kalmayı başardı ve bir süre daha buralarda soluklanabilir.

Önde gelen kripto para analisti Peter Brandt Bitcoin’in alçalan üçgen formasyonuna girdiğini vurguladı ve bunun yakında düşüş ile kendisini göstereceğini ifade etti. Söz konusu üçgen formasyonu genellikle BTC’nin dip seviyeye inmesi ile sonuçlanıyor.

Başka bir kripto para analisti olan Philip Swift ise BTC’nin bundan sonra bir süre yatay bir grafik çizeceğini belirtti. Analiste göre durum stabil devam ederse tarihsel volatilite verilerine bakmak yeni fırsatlar doğurabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment