Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Duyurdu: Ethereum Yarın Bu Seviye Üstünde Kapatırsa Altcoinler Coşacak!

Ethereum’un 2.800 dolar üzerinde haftalık kapanış yapması durumunda, fiyatın 3.500-3.600 dolar seviyelerine yükselebileceği öngörülüyor.

Bitcoin ve kripto paraların geneli ABD tarafından gelen olumlu gelişmelerin paralelinde ciddi fiyat yükselişleri yaşarken analistler de son durumu değerlendirmek adına paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Popüler analistlerden Matthew Hyland, 2.800 doların üzerinde bir haftalık kapanışın, Ethereum’u 3.500-3.600 dolar seviyelerine itebileceğini belirtti. Analist Twitter’dan paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi:

Ethereum bir haftayı 2.800 doların üzerinde kapatabilirse, Ethereum’un bu üst 3.500-3.600 dolarlık alana doğru büyük bir itme göreceğini düşünüyorum, bu da altları da itecektir.

Söz konusu kapanışın akabinde altcoinlerde de canlanmalar görüleceğinin altı çizildi. Öte yandan Real Vision baş kripto analisti Jamie Coutts, ağdaki faaliyetlerin artması gerektiğini vurgularken Ethereum’un uzun vadeli yükselişi için küresel likiditenin de arttığını belirtti.

CoinGecko verilerine göre Ethereum, yazım esnasında analistin belirttiği kritik seviyenin yaklaşık 25 dolar altında 2.776 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!