Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Ethereum Yatırımcılarını Uyardı: Bitcoin’in Gerisinde Kalabilir!

Önde gelen bir kripto analisti, yatırımcılara Ethereum’un (ETH) kısa vadede Bitcoin’e (BTC) karşı düşük performans gösterebileceği konusunda uyarıda bulundu.

Kripto yatırımcısı Kaleo’ya göre lider altcoin, önümüzdeki hafta performans bakımından Bitcoin’in gerisinde kalabilir.

Ancak analiste göre spot borsa yatırım fonları (ETF), Ethereum‘un uzun vadede Bitcoin’den daha iyi bir performans göstermesini sağlayacak.

Kaleo, “Burada karşıt görüşlü olacağım ve Ethereum’un önümüzdeki hafta BTC’ye kıyasla biraz düşeceğine inanıyorum. Spot ETF lansmanı öncesinde çok fazla heyecan var (ki bence bu haklı), ancak bunun üstün performansa dönüşeceğini birkaç ay sonra göreceğimizi sanmıyorum” dedi.

Yatırımcının grafiği, ETH/BTC oranının 2025 sonu veya 2026 başında 0,1500’e ulaşacağını öngörüyor. TradingView verilerine göre şu anda 0,053 seviyesinde bulunuyor.

1

Kaleo, Ethereum ETF’lerinin lansmanından hemen sonra ETH’nin yükselmemesi durumunda yatırımcıların panik yapmaması gerektiğini de belirtti. Bitcoin’in spot ETF’leri işlem görmeye başlamadan önce haftalarca dalgalanma yaşadığını hatırlattı.

“BTC spot ETF’leri işlem görmeye başladığında hemen doğrudan yukarı gitmediğimizi hatırlatmak isterim. Fiyat yükselmeye başladı, ardından birkaç hafta boyunca düştü ve sonrasında tekrar yükselişe geçti.

Demek istediğim şu ki – spot ETH ETF’lerinin lansmanından hemen sonra her yerde yeşil mumlar görmezsek – bu dünyanın sonu değil.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!