Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist: Ethereum Yüzde 90 Artış Yaşayıp 200 Dolara Çıkabilir

Kripto para piyasası son birkaç gündür oldukça stabil günler çiziyor ve kripto para birimlerinde sadece birkaç dolarlık fiyat oynamaları gözlemlenmekte. Bitcoin‘in 3.400 dolar ile 3.500 dolar arasında gidip geldiği şu günlerde, Ethereum veya XRP gibi kripto para birimleri de neredeyse hiç hareket etmiyor.

Bütün bu dengeye ve durağanlığa rağmen, bir kripto para analisti Ethereum’un %90 artış yaşayıp 200 dolara kadar gelebileceği konusunda umutlu. Basın saatine göre 105 dolardan alıcı bulan ETH, geçtiğimiz hafta 103 hatta 100 dolara kadar gerilemiş  ancak daha sonra bu seviyede sabit bir grafik çizmişti. 100 dolar Ethereum için oldukça önemli bir psikolojik seviye gibi gözüküyor.

Twitter camiasında Hsaka olarak bilinen kripto para analisti, Ethereum’un iyi bir ivme için 105 doları açması gerektiğini ifade etti. Bunun yanı sıra DonAlt olarak bilinen kripto para analisti ise 100 doların biraz üzerinden ETH aldığını ve 200 doları hedeflediğini ifade etti. Bunun yanı sıra 90 dolara kadar inen bir Ethereum’un kendisi için ‘hayal edilen giriş noktası’ olduğuna de değinen DonAlt, 90 doların altına inmenin ise oldukça kötü sonuçlar getirebileceğinin altını çizdi..


Ethereum önümüzdeki tarihlerde yaşanacak Constantinople hard fork’una rağmen fiyatta hala bir hareketlilik yaşamadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment