Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Uyardı! Bitcoin Büyük Hamlelere Başlayınca Alt Koinler Düşüşe Geçecek

Bitcoin 12 Mart tarihinde yaklaşık olarak %1 gibi bir değer kaybı yarattı ve neredeyse bütün kripto para piyasası kızıla boyandı ve önde gelen birçok alt koin %2 ve üzeri düşüş yaşadı. Bugünün düşüşünün aksine önce gelen kripto para borsalarının ticari hacimleri eski seviyelerini korumayı başardı ve Şubat ayının başlarına göre ciddi bir artış bile sergiledi.

Önde gelen kripto para analistlerinden birisi de bu duruma odaklı analizinde önde gelen birçok büyük kripto para biriminin Bitcoin daha büyük aralıklı hareketler yapmaya başlayınca çöküşe geçeceğini iddia etmekte.

DonAlt konu hakkında yaptığı analizinde büyük bir alt koin dumpı beklediğini ve bunun Bitcoin büyük hareketlenmeler yapmaya başlayınca olacağını vurguladı. Bitcoin’in uyuşuk veya daha açık bir tabirle yatay seyretmeye devam etmesi durumunda alt koinlerin güvende olacağını da belirten DonAlt, bunun çok uzun sürmeyeceğini ve büyük hareketlenmelerin yakında olduğunu da aktardı.

Lider kripto para birimi Bitcoin basın saatine göre 3.873 dolardan alıcı bulurken bütün kripto para piyasası sert bir düşüş yaşamakta. Ethereum %3.38’lik bir düşüş, onun hemen arkasındaki XRP %1.31, Litecoin ise %4.55’lik bir düşüş yaşıyor ve Cardano dışında top 20 kripto para biriminin neredeyse hepsi aynı durumda gözükmekte.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment