Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analiste Göre Bu Seferki Bitcoin Rallisi Daha Güçlü: İşte Yıl Sonu İçin Fiyat Hedefi!

Sosyal medya fenomeni ve analist CredibleCrypto, Bitcoin’in (BTC) uzun bir konsolidasyon sürecinin ardından devasa bir yükseliş için hareketine başladığını öne sürdü.

Doğru tahminleriyle gündeme gelen ve uzun yıllardır kripto para piyasasında işlemler yapan CredibleCrypto, yakın tarihli bir gönderisinde yatırımcıları heyecanlandıran ifadelere yer verdi. Yaklaşık 6 ay önce önce paylaştığı ve Bitcoin’in önümüzdeki aylarda konsolide olacağını ifade eden gönderisine bir yanıt olarak bu sürecin tamamlandığını dile getirdi. Analist ortaya koyduğu grafikte 122 bin dolar bandını işaret ederek önümüzdeki sürecin beklenmedik yükselişlere sahne olabileceğini ima etti.

Konsolidasyon ne kadar uzun sürerse yükselişinde o denli hayranlık verici olacağını savunan analist, son konsolidasyonun bir öncekine kıyasla %30 daha uzun sürdüğünü hatırlatarak beklentilerini yüksek tuttu.

Yükseliş başladı. Bu sefer, 2019 ve 2020’deki son büyük rallilerimizden yaklaşık %30 daha uzun bir konsolidasyon dönemi yaşadık. Geçmiş boğa sezonlarının  güçlü olduğunu düşünüyorsanız, bir sonrakini görene kadar bekleyin.
Öte yandan Bitcoin’in yaklaşık 1 aydır içinde bulunduğu fiyat bandını 2020 yılında gerçekleşen 8-10 bin dolar arasındaki konsolide yapıya benzeterek sonrasında gelebilecek ciddi yükseliş potansiyeline işaret etti. Analist Bitcoin’in 27.00-27.500 dolar üzerinde kaldığı sürece yükseliş için fırsat kollayacağını şu ifadelerle açıkladı:
Mevcut yapı, 2020’de 8-10 bin dolar olan BTC konsolidasyonuna inanılmaz derecede benziyor. Bu nedenle yeşil bölge aşağıda kaldığı sürece yükseliş yönlü bakacağım. Yüksek seviyelere çıkmadan önce yeşile bir kez daha dokunmak ideal olacaktır.
CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,3 değer kazanan BTC, yazım esnasında 28.418 dolardan işlem görüyor.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!