Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analistler Bitcoin Fiyatında Artış Bekliyorlar

Kripto para yorumcuları Bitcoin’in birkaç saat/gün içerisinde yükselişe geçebileceğini düşünüyorlar.

Bugün gün içerisinde paylaştığımız yazılarda Bitcoin boğalarının geri gelmiş olabileceklerinden bahsettik. Sosyal medyadaki birçok analist de bu yönde yorumlar yapıyor ve Bitcoin fiyatının yeniden 10 bin doların üstüne çıkabileceğini söylüyor.

Sektörün en popüler isimlerinden Scott Melker (sosyal medyadaki adıyla The Wolf of All Streets) biraz önce bir grafik paylaştı ve Bitcoin’in yükselişe geçmeye hazır olduğunu söyledi. Bundan birkaç gün öncesine kadar ayıların mı yoksa boğaların mı galip geleceğinden emin olmayan Melker; şansını şimdilik boğalardan yana kullanıyor.

İyi Görünüyor

Yerli kripto para yorumcularından Berk Tavşan da kısa süre önce paylaştığı bir grafikte Bitcoin grafiğinin şu anda iyi göründüğünü söyledi. Gayet sıradan bir “yükseliş trendiyle” karşı karşıya olduğumuzu belirten Tavşan “strese, paniğe” gerek olmadığını söylüyor.

Yine yerli kripto para yorumcularından Deep Blue ise Tether’ın 1 saat önce 100 milyon USDT ürettiğine dikkat çekiyor. Onun yorumlarına göre Bitcoin’in yeniden 9 bin 700 doların üstüne çıkması “yükselişi hızlandıracaktır.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment