Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analistler Bitcoin Şirketi İçin Hedef Yükseltti, Cazip Bir Fırsat Yatıyor Dedi!

Benchmark, Bitcoin madencisi Bitdeer’in artan yapay zeka ve yüksek performanslı hesaplama talebi nedeniyle cazip bir devralma hedefi olduğunu belirterek fiyat hedefini 16 dolara yükseltti.

Bitcoin madencisi Bitdeer Technologies (BTDR), broker Benchmark’in Pazartesi günü yayınladığı araştırma raporuna göre cazip bir devralma hedefi haline geldi. Bitdeer’in değeri, son aylarda yapay zeka (AI) ve yüksek performanslı hesaplama (HPC) firmalarının kripto madencilerinin enerji varlıklarına olan ilgisiyle artış yaşadı.

Benchmark, Bitdeer’in fiyat hedefini 13 dolardan 16 dolara yükseltti ve hisse senetleri için alım tavsiyesini yineledi.

Son iki ayda Bitdeer hisseleri, mevcut ve planlanan enerji kapasitesi açısından “bol” olan Bitcoin madencilerinden biri olarak tanınmasıyla iki katından fazla arttı. Bu kapasite, kripto madenciliği veya yapay zeka ve HPC projelerini güçlendirmek için kullanılmaktadır.

Madencilik sektöründe devralma faaliyetlerinin hız kazandığı belirtiliyor. Bitcoin madencisi Core Scientific (CORZ), bulut bilişim firması CoreWeave’den gelen 5.75 dolarlık hisse başı teklifi reddederek bu teklifin şirketi önemli ölçüde düşük değer biçtiğini söylemişti.

Benchmark, ASIC çip ve madencilik teçhizatı girişimlerinin beklenen katkısını yansıtacak şekilde Bitdeer tahminlerini yükseltti ve 2025 yılı için yıllık gelir tahminini 497 milyon dolardan 617,5 milyon dolara çıkardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!