Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analistler Ethereum İçin Bu Daha Hiçbir Şey Dedi: 2 Gün Daha Artış Bekleniyor!

SEC’nin spot Ethereum ETF hamlesi şaşırtırken önümüzdeki günlerde fiyat üzerindeki volatilitenin artması bekleniyor.

CoinDesk’in aktarımına göre ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), spot Ethereum ETF’lerini listelemek isteyen şirketlerle iletişime geçerek başvurularını güncellemelerini talep etti.

Bloomberg kıdemli ETF analistleri Seyffart ve Baclhuanas, kısa süre önce spot Ethereum ETF onayına verdikleri ihtimali yükselterek %75’e çıkardı. Bu ihtimal artışının Vaneck’in başvurusu için de geçerli olduğunu söylediler. Vaneck için son karar tarihi 23 Mayıs olarak biliniyor.

Konu hakkında açıklamada bulunan Cobo COO’su Lily King, Ethereum ETF tarihleri yaklaştıkça fiyattaki volatilitenin de artacağını söyledi:

Bu hafta spot Ethereum ETF onay kararının son tarihine yaklaşırken, yatırımcılar belirsizliklerle boğuşurken artan volatiliteyi ve temkinli piyasa davranışlarını beklemeliyiz.

Benzer bir yorum da Presto araştırma analisti Peter Chung’dan geldi:

İster onaylasın ister onaylamayın, 23 Mayıs son tarihi yaklaşırken Ethereum’un volatilitesinin artmasını bekliyoruz.

SEC’nin spot Ethereum ETF’lerini onaylaması durumunda Ethereum fiyatında önemli bir short squeeze görülebileceğini ve yukarı yönlü hareketin ani olabileceğini belirten analistler, söylentilerin yarattığı etkiden görüldüğü üzere henüz Ethereum’un spot ETF onayını fiyatlamadığını vurguladı.

Aynı zamanda böyle bir onayın bütün altcoin piyasası için de olumlu bir etki yaratacağı dile getirildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!