Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analistler İddialı: Bitcoin Büyük İhtimalle 5.500 Dolar Görecek!

Bitcoin uzun bir süredir oldukça yatay bir grafik çizmekte ve 4.000 dolar seviyesi ile 4.200 dolar seviyesi arasında mekik dokumaya devam etmekte. Lider kripto para biriminin bu aralıkta ne kadar devam edeceği belirsizliğini korusa da, bazı analistler tarihsel verilere göre bu durumun çok sürmeyeceğini düşünmekte.

BTC daha önce de benzer senaryolarda ya büyük bir kırılma ya da aynı oranda bir çıkış yaşamıştı ve yaşanan mevcut durum fırtına öncesi sessizliğe çok benziyor. Analistlerin birçoğu yakın gelecekte Bitcoin’in 5.500 dolara doğru çıkmayı deneyebileceğini belirtse de, masadaki ihtimaller arasında kötü olanlar da mevcut.

Bitcoin Dar Bir Aralıkta Sıkıştı 

Bitcoin basın saatine göre 4.027 dolardan alıcı bulmakta ve geçtiğimiz 24 saat içerisinde 0.13’lük bir yükseliş yaşadı. Fiyat stabil kalmaya devam ettikçe Bitcoin’in volatilitesi de düşüyor. Twitter analistlerinden Crypto Krillin konu hakkında yayınladığı bir gönderisinde kendisinin 5.500 dolara çıkışa inandığını ancak 3.000 dolara düşüşün de hala mümkün olduğunu vurguladı.

Krillin’in yanı sıra popüler kripto para analistlerinden Galaxy de 5.000 dolar seviyesinin oldukça güçlü bir olasılık olduğunu vurguladı ve Bitcoin’in şuan için istatistiksel olarak önümüzdeki bir iki ay içerisinde 5.500 dolara çıkabileceğini dile getirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment