Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Coin Duyuru Sonrası Yüzde 10’dan Fazla Artış Yaşadı

Binance Coin son yirmi dört saat içerisinde yüzde 12.65 oranında artış yaşadı ve fiyat bazında 16.85 dolar seviyesine yükselmeyi başardı.

Binance‘in kendi tokenı olan Binance Coin, şirketin kısa süre önce yaptığı bir duyuru sonrasında adeta uçuşa geçti ve epey kayda değer bir artış yaşadı.

An itibariyle 2.3 milyar dolarlık piyasa değeri ve 352 milyon dolarlık ticaret hacmi bulunan Binance Coin, son birkaç saat içerisinde gösterdiği performansla birlikte yoğun ilgi çekmeyi başardı.

AMBCrypto gibi kaynaklara göre Binance Coin’in böyle bir artış yaşamış olmasındaki başlıca sebep Binance’in birkaç saat önce token satışıyla ilgili yeni bir açıklama yapmış olması.

Binance, geçtiğimiz gün Twitter üzerinden bir gönderi paylaşarak yaklaşmakta olan token satışının piyango usulüyle yapılacağını açıkladı ve bu duyuru kripto para yatırımcılarının epey ilgisini çekti.

Binance, Launchpad üzerinden yürüteceği bu satışın ne şekilde işleyeceğini gösterebilmek için sosyal medya üzerinden şu tabloyu paylaştı:

Kaynak: Twitter

Binance’in bu duyurusu kısa süre içerisinde yoğun ilgi çekerken bazı isimler tarafından ağır şekilde eleştirildi. Çünkü bazı Binance kullanıcıları bu sistemin sadece “kripto para balinaları” için faydalı olduğunu, Binance’in bu sistem ile birlikte zenginleri daha da zengin edeceğini düşünüyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment