Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analistlere Göre Binance, Uluslararası Pazarda Dominasyonunu Sürdürecek

Bernstein araştırmasına göre Binance, ABD’deki uzlaşma kararına rağmen dominant bir borsa olmayı sürdürüyor.

Bernstein tarafından bugün yayımlanan rapora göre Binance’ten uzlaşma haberi sonrasında yaklaşık 1 milyar dolarlık para çıkışı olsa da borsa, gözetimi altındaki 67 milyar dolar değerindeki fonla uluslararası çapta hala dominant olmaya devam ediyor.

Analistler, “Binance’in ABD dışındaki bireysel yatırımcıların gözündeki itibari, krize rağmen güçlü kalmaya devam ediyor.” dedi.

Binance’in “ABD dışındaki pazarlarda etkili” olmaya devam edeceği ancak Coinbase ile Hong Kong ve Singapur gibi yasal düzenlemelerin uygulamaya konmaya başladığı yerlerdeki borsalarla rekabet yaşayabileceği düşünülüyor.

ABD’de spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) kurmak için başvuruda bulunan şirketlerin bir kısmının saklayıcı kuruluş olarak şimdiden Coinbase’i seçtiğini hatırlatan analistler, “Binance’in ABD’den tamamen çıkması, ABD’deki yerli borsaların dominasyonunun devam edeceği anlamına geliyor.” dedi.

Bernstein analistleri, “Bizim görüşümüze göre bu, yasal olarak düzenlenmiş Bitcoin ETF’leri onaylanmadan önce bardağı taşıran son damla oldu.” yorumunu yaptı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!