Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analistten İyimser Tahmin: Bitcoin Önümüzdeki Aylarda 16 Bin Dolara Çıkabilir

Kripto para analistlerinden Crypto Michael Bitcoin fiyatıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu ve BTC’nin zaman içerisinde 16 bin dolara kadar çıkabileceğini söyledi.

Crypto Michael bugün erken saatlerde yeni bir YouTube videosu yayınladı ve Bitcoin’in gidişatını değerlendirdi.  60 binden fazla takipçisiyle sektörün önde gelen analistlerinden biri olan Michael van de Poppe bu seferki videosunda Bitcoin için oldukça iyimser tahminlerde bulundu.

Hedef 16 Bin

Michael van de Poppe kripto para sektöründe son zamanlarda yaşanan gelişmelerin genel olarak bullish olduğunu düşünüyor. Kendisi bu noktada Grayscale’in eskisinden çok daha fazla BTC almasına ve kurumsal yatırımcıların kripto paralara artık daha fazla ilgi göstermelerine dikkat çekiyor.

Crypto Michael Bitcoin fiyatının bu gibi gelişmelerle birlikte yükselişe geçeceğine inanıyor. Onun analizlerine göre Bitcoin fiyatı önümüzdeki süreçte 10 bin 500 dolar barajını aşabilirse BTC’nin çok daha yukarılara ilerlediğini görebiliriz. Kendisi bu noktada epey iyimser bir yorumda bulunup fiyatın 15 bin dolar seviyesini geçebileceğini söylüyor.

Kendisi Şimdilik Bullish

Michael van de Poppe YouTube videosunda bunun tam tersi bir senaryonun yaşanabileceğini de vurguladı. Eğer Bitcoin yeteri kadar ivme kazanamaz ve 9 bin dolar seviyesinin de altına düşerse fiyatın daha aşağı sevilere inmesi mümkün olabilir.

Ünlü analist bu noktada özellikle 8 bin 600-8 bin 800 dolar bölgesine işaret ediyor. Bu bölgenin Bitcoin için kritik olduğunu söyleyen Michael, bu seviyenin altına inilmesi halinde fiyatın 6 bin dolara kadar çekilebileceğini söylüyor.

Fakat Michael şimdilik bullish bir tavır sergilemeye devam ediyor gibi görünüyor. Kendisi Bitcoin’in 6 bin dolara düşmesinin de mümkün olduğunu söylese de bunun pek muhtemel olduğuna inanmıyor. Michael kısa süre önce paylaştığı bir tweette de Bitcoin’in ve genel olarak kripto para piyasasının “önümüzdeki aylarda” uçuşa geçebileceğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment