Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano (ADA) Yatırımcıları Bir Haftada Yüzde 25 Kazanç Sağladılar

Kripto para piyasasının en büyük altıncı koini olan Cardano (ADA) son günlerde pek çok yatırımcının yüzünü güldürdü.

Cardano’nun bağlı olduğu Input Output Hong Kong (IOHK) geçtiğimiz günlerde ADA ile ilgili oldukça önemli bir duyuru yaptı. Cardano ekibi tarafından da doğrulanan bu duyuruya göre ADA kullanıcıları yıl sonuna doğru Coinbase’te ADA ile işlem yapmaya başlayabilirler.

Harekete Geçti

Cardano ile Coinbase arasında bir işbirliğinin olup olmayacağı henüz kesin olarak belli değil. Fakat bu ihtimalin hayata geçmesi halinde Cardano (ADA) kullanıcıları Coinbase’in staking hizmetinden yararlanabilecekler.

Konu hakkında şimdilik yapılan açıklamalara göre ADA kullanıcıları Coinbase’in geliştirdiği Coinbase Custody adlı emanet hizmetini kullanabilecekler. Kullanıcılar bu sayede staking yaparken paralarını Coinbase’e emanet etmiş olacaklar.

Cardano ve Coinbase ile alakalı bu haberin paylaşılması ADA fiyatını kısa süre içerisinde harekete geçirdi. Bu duyurunun ardından değer kazanmaya başlayan ADA geçtiğimiz son 7 gün içerisinde 0.080 dolardan 0.099 dolara kadar çıkarak yatırımcılara neredeyse yüzde 25’lik kazanç sağladı.

Cardano’nun 27 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasındaki grafiği, CoinGecko
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment