Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Andrew Tate Takipçisiyseniz Dikkatli Olun! Memecoinler Sıfıra Düştü

Andrew Tate’in desteklediği çoğu memecoin, değerlerinin yüzde 99’unu kaybederek, içeriden bilgiye dayalı işlem şüphesini artırdı. Tate, 7 Haziran’da Solana tabanlı memecoin’leri desteklemeye başladı ve herhangi bir içsel değeri olmayan 10’dan fazla token’a yatırım yaptı.

Ancak Tate’in desteklediği bu tokenların büyük kısmı hızla yüzde 99 oranında değer kaybetti. 19 Ekim tarihli Bubblemaps’in X gönderisine göre, “Andrew Tate ilk olarak $GER (Germany Token) aldı […] Bir grup, arzın yüzde 30’unu elinde tutuyordu ve fiyat iki ay içinde yüzde 99 düştü”

Tate ile ilgili manipülasyon iddiaları

Eski kickboks şampiyonu Tate, sosyal medya gönderileri ve videoları aracılığıyla Roost (ROOST) token’ı gibi memecoinleri destekledi. Ancak Coffeezilla tarafından 19 Ekim’de yayınlanan bir video araştırmasına göre Tate’in tanıtım gönderilerinden kısa süre sonra bu token’ın fiyatı hızla düştü. Videoda, “Roost’un değeri yüzde 90’dan fazla düştü. Roost’un hazine cüzdanı hacklendi, yani topluluk dolandırıldı. Ve daha da kötüsü, hacklenen kişi anonim biriydi” ifadeleri yer aldı.

Coffeezilla’nın araştırmasını paylaşmasından saatler sonra Tate, X platformunda tuhaf bir paylaşım yaparak, kripto para fiyatlarını tek başına manipüle edebileceğini ima etti. Tate’in desteklediği diğer kripto paralar da yüzde 90’dan fazla değer kaybetti.

Bunlar arasında Fuck Tristan (FTRISTAN), TopG (TOPG), RNT ve Daddy Tate (DADDY) bulunuyor. Daddy token, Haziran ayında içeriden satış iddialarına yol açsa da, 13 Haziran’da piyasa değeri açısından Iggy Azalea’nın Mother Iggy (MOTHER) token’ını geride bıraktı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!