Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Andrew Tate’in Reklamını Yaptığı Memecoin’de Dev Insider Trading İddiası

Sosyal medyanın tartışmalı figürlerinden Andrew Tate’in tanıttığı memecoin, insider trading iddialarıyla gündeme geldi.

Andrew Tate’in reklamını yaptığı Daddy Tate (DADDY) memecoin’i, Iggy Azalea’nın memecoin’i MOTHER’ın piyasa değerini geride bıraktı.

Dex Screener verilerine göre DADDY’nin toplam piyasa değeri, 240 milyon dolara yaklaştı. DADDY, birkaç gün içerisinde 5 kattan fazla değer kazandı.

Insider trading iddiaları

Kripto para analiz şirketi Bubblemaps, Andrew Tate destekli memecoin’de insider trading yapıldığını öne sürdü.

DADDY’nin geliştiricileri, 10 Haziran 00.24’te toplam DADDY arzının %40’ını Andrew Tate’in adresine gönderdi. Tate, o dönemde 10 bin dolar değerinde DADDY’yi yakarak dolaşımdan çıkardı. Tate, söz verdiği üzere, token satmadı.

Bubblemaps’e göre ise sorun, Binance’den para çekmiş 11 adresin, Andrew Tate projenin reklamını yapmaya başlamadan önce toplam arzın %20’sini almış olması.

Bubblemaps, “Bunlar Binance’den fonlandığı için hepsinin aynı gruba ait olduğunu %100 doğrulayamıyoruz. Ama işlemlerin zamanlaması ve miktarları, buna işaret ediyor” dedi.

Andrew Tate’in tweetinden önce toplam arzın %20’sini alan bu adresler, 45 milyon dolar değerinde DADDY tutuyor. Bubblemaps ekibi, şu uyarıda bulundu:

“Andrew Tate token satmamış olsa da içeriden bilgi sahibi olanlar, DADDY’de aktif görünüyor ve izlerini kaybettirmeye çalışıyor. Bu cüzdanlardan tek bir tanesi, likidite havuzuna nükleer atabilir. Ayrıca, Andrew Tate elindeki %40’lık arzı yakmadı ve bu, onun da her an satış yapabileceği anlamına geliyor.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!