Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Anket Sonuçları Açıklandı: Ethereum Yeniden 1.000 Dolara Çıkacak!

Kripto para piyasası genellikle yatırımcıların bakış açısına göre değişim gösteren ve bu sebeple de Twitter gibi sosyal medya platformlarının büyük bir etkiye sahip olduğu bir ekosistem olarak bilinmekte.

Yakın zamanda yapılan bir anket çalışmasına göre de küresel çaptaki kripto para Twitter topluluğu toplam piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum‘un (ETH) gelecekte tekrardan 1.000 dolar üstüne çıkacağına inanıyor.

Yüzde 54 Ethereum Konusunda Umutlu

”Bir Altcoin Trader’ının El Kitabı” isimli kitabın yazarı Nik Patel’in 10 Ağustos tarihinde sonuçlarını açıkladığı Twitter anketinde takipçilere gelecekte Ethereum’un yeniden 1.000 dolar üzerine çıkıp çıkmayacağı sorusu yöneltildi.

Toplamda 5.000 üzerinde kişinin katıldığı anketin sonucu ise %54 gibi bir üstünlükle ”evet” şeklinde oldu. Ethereum 2017 yılının Aralık ayı sonrasında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmıştı ve 1.400 dolara kadar yükselerek inanılmaz bir yükseliş elde etmişti. Yaşanan düşüşten sert bir şekilde etkilenen Ether basın saatine göre ise 213 dolardan işlem görmekte.

Özellikle geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen Constantinople hard fork’u ile büyük bir güncellemeye imza atan Ethereum o tarihten beri ise durgun bir grafik çiziyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment