Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ankete Göre Shiba Inu (SHIB) Topluluğu Yüzde Yüz Yükseliş Bekliyor

Yaklaşık 9 aylık bir düşüş periyodunun ardından, SHIBA INU (SHIB) topluluğu temmuz ayı için olumlu yükseliş tahminlerinde bulundu. Coinmarketcap üzerinde yapılan ve 16 binden fazla kişinin katıldığı oylamada temmuz sonu için %100 lük artış beklentisi sonucu çıktı.

Kripto para veri sağlayıcısı Coinmarketcap‘de yeni gelen bir özellikle kullanıcılar istedikleri coin/token hakkında gelecek fiyat tahmininde bulunabiliyor. “Fiyat Tahmini” olarak sunulan bu sekme de Shiba Inu için büyük ilgi oluştu. 16 binden fazla eşsiz kullanıcının katıldığı oylamada temmuz sonu için ortalama Shiba fiyat tahmini 0.00002064 dolar olması bekleniyor. Bu da yaklaşık %104‘lük bir yükselişe işaret ediyor. Aynı zamanda kullanıcılar, ağustos ayı için Shiba fiyatının 0.0000188 dolar olacağını düşünüyor.

Shiba Inu Fiyat Analizi

2021 Ekim ayı sonunda tüm zamanların en yüksek fiyatını (ATH) gören Shiba, yaklaşık 9 aydır düşüş trendinin etkisi altında. Piyasa değerine göre kripto paralar arasında 14. sırasında yer alan Shiba , günlük bazda bakıldığında yükseliş rallisinin başlamadan önceki fiyatlarında seyrettiği görülüyor. Tüm kripto market üzerinde yaşanan büyük düşüş, Shiba Inu’yu da toplamda %91’lik bir düşüşe sürüklemiş durumda.

Haber yazıldığı esnada Shiba fiyatı 0.00001005 seviyelerinde seyrediyor ve günlük MA50 direncinin altında konumlanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!