Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Anthony Pompliano: Bitcoin’in Bu Özelliği Hong Kong’lu Protestocular İçin Çok Çekici!

Kripto para piyasasının önemli isimlerinden olan Anthony Pompliano, devam eden Hong Kong protestolarına ve protestocuların Bitcoin talebine yönelik açıklamalarda bulundu.

Morgan Creek kurucu ortağı Pompliano, Bitcoin’in Hong Kong içerisinde parasal egemenlik konusunda endişeleri bulunan protestocular için tam aranan çözüm olduğu ifade etti.

Pompliano, ”varlıklarınızın ele geçirilmesi veya sizin erişiminize kapatılması durumundan endişe ettiğinizde, Bitcoin’in ele geçirilemiyor olması oldukça çekici gelir” açıklaması ile Hong Kong içerisindeki duruma dikkat çekti. Bitcoin gerçekten de Hindistan ve Hong Kong içerisindeki 1 milyardan fazla insan için oldukça önemli bir hal aldı ve bu önemi gitgide daha da artıyor.

Hong Kong Özgür Basını da geçtiğimiz günlerde Bitcoin ödeme firması BitPay’i değiştirdiler ve bunun Çin egemenliğinde olduğunu, ödemeleri engellediğini vurguladılar. Bitcoin hiçbir hükümet veya kurum tarafından BTC hash rate’inin yüzde 50’sinden fazlası ele geçirilmedikçe egemenlik altına alınamaz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment