Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Anthony Pompliano: Ethereum, İtibari Paralara Çok Benziyor!

Ünlü Bitcoin yatırımcısı ve kurucu ortak Anthony “Pomp” Pompliano, yaptığı güncel bir açıklamada en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum ile, ABD Doları gibi itibari para birimlerini karşılaştırdı.

Ether, İtibari Paralarla Aynı

Pompliano, konu hakkında yaptığı açıklamada Ether’in itibari paradan farklı olmadığını, itibari paraların da kısıtlı bir arza sahip olmadığını ve parasal politika kararlarının küçük bir grup tarafından alındığını belirtti.

Bu ilki ve enflasyona yönelik belirli bir takvime sahip olunmaması ile 3 yönden itibari paralarla Ether’in birbirine tıpatıp benzediğini iddia eden Pomp, bunun değer saklama aracı da olamayacağın belirtti.

Sadece lider kripto para birimi Bitcoin ve altının güvenli liman varlığı özelliklerini ve değer saklama aracı karakteristikleri taşıdığını belirten Pomp, Bitcoin’in kazılabilecek sadece ama sadece 21 milyon adet BTC’ye sahip olduğunu belirtti. Şimdiye kadar 18 milyon adete yakını kazıldı ve arzı arttırabilecek bir gelişme neredeyse yok. Altın da yeniden arttırılamayacak kısıtlı bir arza sahip.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment