Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Anthony Pompliano: Samsung’un Blockchain Telefonu Aslında Tamamıyla Entegre Cüzdanlara Giden Yolda ”Bebek Adımıdır”

Dünyanın en büyük elektronik devlerinden birisi olan Samsung geçtiğimiz tarihlerde yaptığı bir açıklama ile hem Galaxy S10 akıllı telefonunu tanıtmış, hem de kripto para sektörünü kasıp kavuran yeni entegre kripto para cüzdanını duyurmuştu. Morgan Creek Digital‘in kurucularından birisi olan Anthony Pompliano da, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda Güney Koreli elektronik devinin aslında tamamıyla entegre kripto para cüzdanlarına giden yolda bir öncü olduğunu ve sektörün yeni yeni ısınmaya başladığını ifade etti.

Samsung konu hakkında yaptığı açıklamada Galaxy S10 cihazının entegre bir kripto para cüdanı ile blockchain tabanlı uygulamalar için özel anahtarı desteklediğini vurgulamıştı. Daha önce gündeme düşen sızdırılmış bilgiler de aynısını ön görse de, Samsung o tarihlerde bunları yalanlamıştı. Yeni bilgilerde cüzdanın Bitcoin ve Ethereum cüzdanlarını destekleyebileceği dedikodusu yayılmaya başlasa da, Samsung bu konuda yeni bir açıklama yapmadı.

Kripto para topluluğu üyeleri ise şuan için hala ana akım akıllı telefon üreticilerinin dahili bir kripto para cüzdanı ile üretime geçebileceği umuduna sahip. Pomp da en son podcast yayınında tamamiyle entegre bir kripto para cüzdanının kaçınılmaz olduğunu ifade etti.

Kripto para endüstrisinin daha çok alt yapıya ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Pomp, akıllı telefon endüstrisinin bu konuda adeta bir ”ilaç” olduğunu dile getirdi. Samsung’un yaptığı bu hamlenin kripto para endüstrisi için ”bebek adımları” olduğunu belirten Pomp, yakın zamanda telefonlar üzerinde tamamıyla entegre güvenli cüzdanlar görebileceğimizi de belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment