Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Antonopoulos: Bitcoin İnsanları Finansal Gözetlemenin Pençesinden Kurtarıyor!

Bitcoin, son haftalarda fiyat açısından oldukça hareketli günler yaşasa ve düşüşe geçse de, lider kripto para biriminin insanlar için sunduğu avantajlar ve özellikler hala gelişmeye ve insanların hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Ünlü Bitcoin savunucusu Andreas Antonopoulos da katıldığı en son yayında Bitcoin’e neden ihtiyaç duyulduğunu irdeledi. Andreas, birçok ülkede insanların finansal hareketlerinin adım adım takip edildiğini ve finansal bir gözetleme durumunun mevcut olduğunu vurguladı. 21. yüzyılda 21. yüzyıla has çözümler gerektiğinin altını çizen ünlü isim, Bitcoin’in tam olarak bunu karşıladığını aktardı.

İzinsiz ve habersiz finansal gözlemin önüne geçebilen teknolojinin Bitcoin ile mümkün olduğunu belirten Andreas, bunun sınırsız, izinsiz, sansürsüz, değiştirilemez bir yapıya sahip olduğunu ve hükümetlerin en son istediği teknoloji olduğunu açıkladı.

Nakit paranın kasıtlı olarak insanlardan uzaklaştırıldığını belirten Andreas, ülkelerin bunu bir proje olarak gerçekleştirdiğini ve her şeyin sanal, gözlenebilir ağlara aktarılmak istendiğini ifade etti. Bitcoin ile bu projenin bozulacağını vurgulayan BTC yatırımcısı, finansal özgürlüğün zor olmadığını da açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment