Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

AntShares İsim Değiştiriyor!

Microsoft’un Çin’in başkenti Pekin’deki genel merkezinde yapılan bir toplantıda Çin’in ilk blockchain platformu olan AntShares, geleceğe dönük planlarını duyurdu.

NEO Lansman Toplantısı

Temmuzun sonlarda AntShares ekibi Microsoft’un Pekin’deki genel merkezinde bir konferans gerçekleştirdi. Aralarında sektör uzmanlarının, yatırımcıların ve Çin’in finansal ve genel medya temsilcilerinin bulunduğu farklı organizasyonlardan 200 kişi katıldı.

Onechain tarafından kurulan Çin’in blockchain platformu Antshares, markasını NEO olarak değiştireceğini açıkladı. Değişiklikler arasında kullanıcı arayüzü ve logo gibi önemli şeyler de yer alıyor.

Etkinliğin diğer büyük duyurularından biriyse yine NEO’nun önde gelen blockchain platformlarından Bancor, Agrello, Coindash, Binance ve Nest Fund ile yeni ortaklığını duyurması oldu.

Yeni Teknoloji

NEO geliştiricisi Erik Zhang ‘akıllı kontratlara’ yeni bir boyut getirecek olan akıllı kontratlar 2.0‘ı tanıttı. Ethereum tabanlı olan akıllı kontratlar Ethereum’un kendi dili olan Solidity‘yi kullanıyor. NEO’nun akıllı kontratlar 2.0’ı ise Javascript, Go, Python gibi sıradan programlama dillerini kullanacak. Bunu yaparak NEO ekibi potansiyel NEO tabanlı uygulamalar için daha geniş bir geliştirici kitlesine hitap etmeyi ümit ediyor. NEO’nun yeni gelecek özelliklerinden biri ise ‘Nest Fund‘ olacak. Bu özellik Ethereum’un ‘The DAO’suna benzer olarak kullanıcıların kendi merkezsiz özerk organizasyonlarını kurmalarını sağlayacak.

Bunca yeniliğe adım atması ve markasını değiştirmesinin yanında pek çok kurumdan destek alan NEO uzun vadede gayet başarılı olma potansiyeline sahip gibi duruyor. Dikkat etmekte fayda var.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment