Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ApeCoin (APE) Topluluğu Yaşanan Krize Rağmen Ethereum’da (ETH) Kalmak İstiyor

ApeCoin topluluğu, ApeCoin’in (APE) Ethereum (ETH) ekosisteminde kalması gerektiğini savunarak bir oylama başlattı.

ApeCoin topluluğu, 3 Haziran Cuma günü ApeCoin’in Ethereum ekosisteminde kalması gerektiği yönünde bir öneriyi oylamaya sundu.

Topluluk önerinin açıklama kısmında şu ifadelere yer verdi:

Yuga Labs, bir tweet’te ApeCoin’i ölçeklendirmek için kendi zincirine geçmesi gerektiğine inandıklarını belirtti. Biz ApeCoin DAO olarak en azından şimdilik ApeCoin’in Ethereum ekosisteminde kalması ve Ethereum tarafından güvence altına alınmamış bir Layer-1 zincirine veya herhangi bir yan zincire taşınmaması gerektiğine inanıyoruz.

9 Haziran tarihinde sona erecek olan oylamada, şu anda %99,94 gibi büyük bir çoğunlukta lehte oy kullanıldı.

Yuga Labs, “Otherside” projesinin sorunlu metaverse arazi satışının ardından ilk kez 1 Mayıs tarihinde potansiyel bir Apecoin geçişine değinmiş ve APE sahiplerinden oluşan topluluk ApeCoin DAO’yu bunu bir olasılık olarak düşünmeye davet etmişti.

Bir süreliğine Ethereum’daki ışıkları kapattığımız için özür dileriz. ApeCoin’in uygun şekilde ölçeklenebilmesi için kendi zincirine geçmesi gerektiği çok açık görünüyor. DAO’yu bu yönde düşünmeye başlaması için teşvik etmek istiyoruz.

17 Mart tarihinde piyasaya sürülen ApeCoin (APE), CoinGecko verilerine göre haberin kaleme alındığı sıralarda, işlem görmeye başlamasından kısa bir süre sonra ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) olan 26,70 doların %76,5 altında 6,27 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!