Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apecoin’de (APE) FUD Yaratan İddia: Hazine Gizlice Satış Mı Yapıyor?

Ortaya çıkan son verilere göre veriler ApeCoin (APE) hazinesinin kendi rezervlerini yavaş yavaş satmaya başladığını ortaya koydu.

On-chain veri analiz platformu Lookonchain tarafından sağlanan verilere göre ApeCoin hazine varlıklarında hiç de sağlıklı olmayan hareketler yaşanıyor. “0xa29d” adresi üzerinde yapılan on-chain analizin gösterdiği üzere, ApeCoin hazinesine ait en az beş cüzdanın söz konusu adresi Coinbase, Binance, Kucoin ve diğer borsalara varlık aktarımı yapmak için bir aracı köprü olarak kullandı.

Verilere göre APE hazinesinden çıkan varlıkların %99,8’i yapılan her işlem sonrasında blokzincirdeki farklı bir cüzdana aktarılıyor ve geriye kalan %0,2’si ise satış için borsalara gönderiliyor.

Şimdiye kadar yapılan transferlerde toplam 19,7 milyon dolar değerinde 4,6 milyondan fazla Ape‘nin borsalara transfer edildiği anlaşıldı. Her ne kadar söz konusu transferin boyutu ApeCoin hazine cüzdanlarında bulunan toplam varlığa kıyasla küçük görünse de bu transferlerin sofistike bir şekilde ve gizleme çabası içinde yapılmış olması yatırımcıların tepkisini çekti.

APE’nin piyasadaki performansı da bu tezi doğrular nitelikte. Zira borsalar üzerindeki satış baskısı devam eden proje, 28 Nisan’daki tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) 19,4 dolardan %86 oranında düşüş yaşadı. CoinGecko verilerine göre haberin kaleme alındığı esnada 4 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!