Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Araştırma: Bitcoin Balinaları Dipten ‘Yüklü’ Alım Yaptı!

Balinalar hareketlenmeye başladığında, Bitcoin piyasasının büyük bir harekete hazırlanmakta olduğu birçok kişi tarafından bilinen bir gerçek oldu. Diar tarafından yapılan yeni bir araştırmaya göre yüksek oranda BTC’ye sahip yatırımcılar geçtiğimiz dokuz ay boyunca 450.000’in üzerinde BTC alımı yaptı. Balinaların alım yaptığı zaman ise özellikle 2018 yılının sonlarında ayı piyasasının en çok hissedildiği tarihler olarak öne çıkıyor.

Başka bir deyişle Bitcoin balinaları alımlarını direkt olarak en dipten yaptılar ve şu an boğalarla beraber kazançlarına kazanç katıyorlar.

DIAR: WHALES OWN 1/4 OF ALL BTC – AND THEY’RE BUYING MORE

bitcoin whale balances
Diar’ın araştırmasına göre bütün Bitcoin’lerin dörtte birinden fazlası ”balina” cüzdanlarında tutuluyor ve her birinde 1.000’den fazla BTC bulunuyor. Diar buna rağmen Coinbase tarafından kontrol edilen kripto para cüzdanlarının araştırmaya dahil edilmediğini ifade etti ve borsanın elindeki BTC’leri birçok 1.000 BTC üstü cüzdana bölüştürdüğü belirtildi.

Bitcoin basın saatine göre 8.500 dolar bandından işlem görmekte ve birçok kişi bunun yakın zamanda 10.000 dolar olabileceğini ifade ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment