Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arianna Simpson: Coinbase Platforma Daha Fazla Kripto Para Ekleyecek

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Coinbase, bir kaç gün önce listelemeler hakkında üst üste yaptığı duyurular ile gündeme oturmuştu. Normalde platforma yeni kripto para birimi ekleme konusunda çok titiz olduğu bilinen Coinbase, 31 kripto para birimini araştırdığını belirttiği gün içerisinde, dört yeni listeleme yapmıştı.

Piyasanın önde gelen isimleri konu hakkında net bir açıklama yapmasa da, Larry Cermak’a göre bunun nedeni kripto para borsaları arasındaki rekabet ve daha fazla gelir elde etme hırsı iken, bazıları bunun oldukça normal olduğunu ifade etmekte. Uzmanlara göre, çok fazla yerde listelenmeyen ancak bir kitleye sahip olan kripto para birimlerini listelemek, borsa için avantaj anlamına gelmekte.

 


Risk sermayedarı Arianna Simpson da, yakın zamanda yayınladığı bir gönderide, durum hakkında şunları ifade etti ve Coinbase’i eleştirenlere sert bir şekilde yanıt verdi:

”İnsanların Coinbase’in daha fazla varlık listeliyor olmasına bu kadar öfkelenmesini gülünç buluyorum.

  1. Ne bekliyordunuz, onlar bir kripto para borsası.
  2. Bir çok kripto para topluluğu üyesinin iddia ettiği gibi açık bir finansal sistem yanlısı olup, neyi alabileceğiniz konusunda temel olarak ebeveyn izni istemek acayip geliyor.”

 

Arianna ifadesinin devamında, Coinbase’in büyük ihtimalle platforma daha fazla kripto para ekleyeceğini de vurguladı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment