Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ark Invest Eski Analisti Açıkladı: Ethereum Bununla Birlikte Boğa Piyasasına Girecek!

Ark Invest kripto bölümünün eski yöneticisi ve analist Chris Burniske’e göre Şangay güncellemesi Ethereum’u (ETH) boğa piyasasına taşıyacak.

Chris Burniske 3 Nisan tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderideŞangay güncellemesi ile beraber Ethereum’un büyük bir kısmının riskten arınacağını ve bu durumun yatırımcı eğilimini pozitif etkileyeceğini iddia etti.

Burniske, Şangay güncellemesi ile stake edilen Etherler için çekimlerin başlamasının fiyatı olumlu etkileyip etkilemeyeceğine dair bir tartışma yaratılmasının dahi komik olduğunu belirtti ve bu tarz şüphelerin onu daha fazla iyimserliğe ittiğini dile getirdi.

Burniske konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Stake edilmiş ETH’lerin serbest kalarak riskten arınmasının fiyatı yukarı taşıyıp taşımayacağına dair tartışmalar karşısında şok oluyorum. Neyse ki şüphecilerin tartışmaları beni daha fazla iyimser kılıyor.

Ethereum Şangay güncellemesi, geçtiğimiz ay test ağında gerçekleşen son provanın ardından kısa bir süre önce geliştiriciler tarafından yapılan resmi açıklamaya göre 12 Nisan tarihinde ana ağda aktif edilecek.

Coingecko verilerine göre son 30 günde %15,2 değer kazanan Ethereum, son 24 saat içerisinde yaşadığı %0,7 düşüş ile haberin kaleme alındığı sırada 1.811 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!