Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ark Invest Kripto Bölümü Eski Yöneticisi Uyardı: Bitcoin (BTC) Fiyatı Kısa Süre İçinde Patlama Yaşayabilir

Ark Invest kripto bölümünün eski yöneticisi Chris Burniske, başta Bitcoin (BTC) olmak üzere kripto para birimlerinin uzun süredir dar fiyat aralıklarında sıkıştığını belirterek yakın zamanda bir patlamanın şaşırtıcı olmayacağını öne sürdü.

Chris Burniske 10 Ekim tarihinde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ünlü kripto ekonomisti Cobie’nin “Neredeyse bir aydır fiyat mumları yatay devam ediyor.” paylaşımına ithafen piyasaya dair görüşlerini dile getirdi. Paylaşımında fiyatların yüksek hacimle dar aralıklar arasında sıkışıp kaldığını belirten analist, piyasanın kısa bir süre sonra belirli bir yöne doğru patlama yapmasının şaşırtıcı olmayacağını öne sürdü.

Analistler, fiyatların yüksek hacimle uzun süre belirli bir aralığa sıkışmasının balinaların satış veya alış süreci olabileceğini öne sürüyor. Dolayısıyla balinaların fiyat üzerindeki baskıyı kaldırmasıyla beraber fiyatların volatil bir şekilde hareket edeceği düşünülüyor.

Öte yandan düşük fiyatlara rağmen sürekli gelişen ve geleneksel finansa entegre olan kripto para endüstrisi, varlıkları temel anlamda değer üretebilir seviyeye getiriyor. Uzmanlar bu bağlamda kimi kripto para birimlerinin değer kaybetmeye devam edeceğini ancak endüstrinin genel olarak bir sıçrama yaşayacağını iddia ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!