Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun’dan Huobi Hissedarı Olduğuna Dair Çıkan Haberlere Yalanlama: İddialar Sürüyor

TRON (TRX) kurucusu Justin Sun, hakkında çıkan Huobi borsasına ait satışın arka planında yer alan gizli yatırımcı olduğuna dair haberleri yalanladı.

Yakın zamanlı bir habere göre About Capital Management, Huobi Global’in hisselerinin büyük çoğunluğunu satın aldı. 7 Ekim günü gerçekleşen anlaşma sonucunda About Capital’in Huobi yönetiminde hakim hissedar olarak söz hakkını eline aldığı belirtildi. Öte yandan Wu Blockchain tarafından çıkan haberlere göre About Capital sadece bir köprü görevi üstlendi ve ünlü milyarder Justin Sun asıl hissedar olarak arka planda yer aldı. Kripto paralar üzerine haber yapan kuruluş Wu Blockchain, Sun hakkındaki iddialarının arkasında birden fazla kaynağının olduğunu öne sürdü.

Fakat gelişmelerin hemen ardından The Block’a açıklama yapan Sun, Huobi’nin çoğunluk hissesini satın aldığına dair çıkan haberleri yalanladı. Sun, bugün erken saatlerde bir Twitter gönderisinde söylediklerini yineleyerek “Ben sadece Huobi’nin danışmanıyım” dedi. The Block tarafından “özel” başlığıyla sunulan bu habere Twitter üzerinden yanıt veren Wu Blockchain “Bu özel bir şaka” yorumunu yaptı.

İddia edildiği gibi Huobi’nin yeni gizli hissedarı Justin Sun ve onun destekçisi FTX CEO’su Sam Bankman-Fried mi net olarak bilinmese de her iki tarafın konu hakkındaki karşı çıkışları devam edecek gibi duruyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!