Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ark Invest Yine Coinbase Hissesi Sattı, Kurucu Cathie Wood Nedenini Açıkladı!

Cathie Wood’un yatırım şirketi Ark Invest, 1 hafta içerisinde üçüncü kez Coinbase (COIN) hissesi satışı yaparken CEO’da açıklama geldi.

Coinbase hisselerindeki yükselişi fırsat bilen Ark Invest kısa süre içerisinde üçüncü kez satış yaptı. Ark Invest’ın yayınladığı günlük alım-satım raporuna göre 17 Temmuz tarihinde harekete geçen yatırım firması 26 milyon dolar değerinde 248.838 Coinbase hissesi daha sattı. Bu satışla birlikte Ark Invest 1 hafta içerisinde 88 milyon dolar değerinde hisseyi elden çıkarmış oldu.

Yatırım şirketinin son satışı hisse başına ortalama 105 dolardan gerçekleşirken CEO Cathie Wood satışlara ilişkin açıklamada bulundu.

Coinbase için iyimser tavrını korumaya devam eden Wood, Ripple davasında çıkan ilk olumlu kararın COIN hisseleri için önemli bir potansiyele işaret ettiğinin altını çizdi. Wood, yapılan satışların kar satışı olduğunu belirtti:

Sadece kar satışı yapıyoruz ve elde ettiğimiz sermayeyi diğer yükselmemiş ürünler arasında pay ediyoruz. Coinbase konusunda, özellikle de mahkemenin Ripple lehine ve SEC aleyhine verdiği karar ışığında çok olumluyuz. Bazı alım ve satımlar oldu ama genel olarak borsalar için çok olumlu.

Nasdaq verilerine göre son 30 işlem gününde %98 değer kazanan Coinbase hisseleri, pazartesi gününü 105,55 dolar seviyesinden kapattı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!