Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arnavutluk’tan Kripto Para Regülasyon Hamlesi

Tirana Belediye Başkanı Erion Veliaj’ın basın danışmanlığını yapan Renato Kalemi’nin Twitter’dan paylaştığı ve Erkan Öz’ün de Türk kripto para sektörüne duyurmuş olduğu habere göre, Arnavutluk, kripto para regülasyonları konusunda dev bir adım attı.

Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan haberlere göre, Arnavutluk hükümetinin kripto para regülasyonları konusunda gelecek yıl bir araya geleceği ve taslak yasayı görüşeceği ifade edildi.

Arnavutluk’un kripto para sektörüne destek vereceğini ifade eden Kalemi, aynı zamanda Tirana’da bir bölgenin de teknoloji firmaları için ayrıldığını ve burada bir merkez oluşturulacağını duyurdu.

Arnavutluk’un da kripto para regülasyonları konusunda adımını atmış olması, Türkiye kripto para sektöründe geniş yankı uyandırdı. Halen net bir regülasyon adımı atılmamış olan ülkemizde, birçok kripto para yatırımcısı ve sektörün önde gelen ismi, bu alanda önümüzdeki dönemde bir hamle beklediğini, Twitter üzerinden ifade etti.

Bakalım, Arnavutluk hükümetinin yaptığı bu hamle, gerçekten de ülkedeki kripto para sektörünü kalkındırmak için yeterli olacak mı?

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment