Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su, İtibari Parayı Nasıl Harcadığını Anlattı

Tüm birikimini kripto para cinsinden yaptığını ve elinde mecbur olmadıkça itibari para tutmadığını açıklayan Binance CEO’su Changpeng Zhao, Twitter üzerinden katıldığı bir sohbette, itibari parayı nasıl kullandığını anlattı.

Tommy Mustache adlı Twitter kullanıcısının kendisini etiketleyerek sorduğu ‘Restoranda, benzin istasyonunda ya da markette kripto paralarınızı her hafta rutin olarak harcama şansına sahip oluyor musunuz?’ sorusuna bir yanıt veren Zhao’nun bu cevabı, ciddi ilgi çekti.

Başarılı isim, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, hiçbir şekilde itibari para cinsinden bir birikim yapmadığını ifade ederken, şunları söyledi:

”Bildiğiniz gibi itibari para tutmuyorum. Ancak elbette bazen itibari para kullanmam gereken durumlar oluyor. Eğer bir şehre gittiysem, beni bilen bir arkadaşımdan rica ediyorum ve bana 500 dolar vermesini istiyorum. Ona, ‘Bana 500 dolar ver, ben de sana karşılığında ederi kadar BNB vereyim’ diyorum. Aldığım cevap da her zaman güçlü bir şekilde ‘evet’ oluyor. Bu durum benim hoşuma gidiyor.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment