Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arrington XRP Capital Ortağı: SEC’in Hamle Yapması Lazım

Arrington XRP Capital firmasının ortaklarından olan Michael Arrington, yakın zamanda yaptığı röportajda kripto para birimlerinin yanı sıra, düzenleyiciler ve Bitcoin ETF’si hakkında da çeşitli açıklamalarda bulundu.

Milyarder yatırımcı, düzenlemenin istediği bir şey olmadığını ancak yine de gelmekte olduğunu belirtti. Arrington insanların şu an ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) ne istediğini, gelecekte neler olacağını ve hizmet tokenlerinin neler olduğunu merak etmekte olduğunu vurguladı.

Arrington’a göre ise, insanların bu durumu, şu an mevcut en kötü senaryolardan birisi çünkü ABD Asya’ya kıyasla çok yavaş yenilikler yapmakta. Michael hiçbir iyi projenin sırf bu sebepten ötürü ABD’li yatırımcıları istemediğini de ekledi. Bunun yanı sıra bir çok ABD menşeli kurumun ve yatırım firmasının da sırf ülkedeki düzenleyicilerin tutumundan dolayı ülkeyi terk ettiğini de vurgulayan Arrington, şunları ifade etti:

”Gerçekten görmek istediğim şey hiç düzenleme olmaması. Ancak eğer düzenleme illa ki olacaksa bunu doğru bir şekilde yapmalıyız ve SEC artık hamlesini yapmalı, (SEC) süper yavaş ilerliyor. Onun yerine tercih edeceğim şey kurallar yapmak olurdu çünkü onlar kuralları zamanla değiştiriyor ve bu sayede en azından kuralların ne olduğunu bilirdik. Bu durum benim en büyük endişem.”

Arrington son olarak diğer küçük endişeleri arasında endüstri içerisindeki sahtekar ve kötü amaçlı projelerin çokluğundan dem vurdu ve düzenlemenin bunlar için gerekli olduğunu da itiraf etti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment