Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

LINE Token Ekosistemini Geliştirmek Adına 5 Yeni Dapp Ekledi!

Mesajlaşma devi LINE, özel olarak tasarladığı blockchain platformunda piyasaya sürülecek ilk merkeziyetsiz uygulamalarını resmi olarak duyurdu. LINE ilk olarak sadece beş adet merkeziyetsiz uygulamayı çıkarmayı planlamakta.

Cuma günü firma yetkilileri tarafından yapılan basın açıklamasında, tahmin, soru ve cevap, ürün değerlendirme, gıda değerlendirme ve konum değerlendirme odaklı merkeziyetsiz beş uygulamayı önümüzdeki bir kaç hafta içerisinde piyasaya çıkartacağını duyurdu. Mesajlaşma devi kendi blockchain ekosistemi içerisinde her sektörden uygulamaya yer vermek istiyor. Söz konusu projeyi gerçekleştirmek için de, hem ekosistem içerisinde hem de ekosistem dışında özellikle Japonya’da kendi token’i olan link’i piyasaya daha fazla sürecek. LINE kendi token’ini piyasaya sürme işlemini de yine kendisine ait BitBox kripto para borsası ile önümüzdeki ay içerisinde yapacak ancak düzenleyicilerle ilgili çıkan sıkıntılar ve henüz alınamayan lisans yüzünden söz konusu token ABD içerisinde kullanıma sunulmayacak.

Beş uygulamadan birisi olan Wizball Overview, soru cevaplama karşılığında kullanıcılara token ödülü verirken, 4CAST Overview ise Augur benzeri bir tahmin uygulaması tipinde tasarlanmış. Pasha Overview uygulaması ürün değerlendirmesi yapan kullanıcıları ödüllendiriyor, TAPAS Overview ise isminden de anlaşılacağı üzre yiyecek ile ilgili değerlendirme konusunda token ödülü verirken, son uygulama STEP Overview kullanıcıları ”dinlenme, eğlence ve tatil gezileri ile ilgili hikayelerini paylaşma” konusunda teşvik etmekte.

Görünüşe göre LINE çok yakında daha farklı sektörlere hitap eden merkeziyetsiz uygulamalarla yine adından söz ettirecek.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment