Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arrington: ‘XRP Hedge Fonları İçin Harika Bir Para Birimi’

San Francisco’da gerçekleşen TechCrunch konferansına katılan Michael Arrington, Ripple (XRP) hakkında bazı yorumlarda bulundu.

Arrington XRP Capital’ın kurucusu olan Arrington, katıldığı konferansta şirketi kurmadan önce Ripple’ın CEO’su olan Brad Garlinghouse ile görüştüğünü ve kendisinden çeşitli alanlarda tavsiyeler aldığını söyledi. Arrington, kurduğu bu kripto para fonunda XRP’yi kullanmayı tercih ediyor ve buna gerekçe olarak iki şeyi gösteriyor: Brad Garlinghouse ve XRP’nin ta kendisi.

Arrington’ın söylemlerine göre kendisi ve Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse, zaman içerisinde bir hayli samimi hale geldiler. Arrington, kendi kripto para fonunu kurmadan önce Garlinghouse ile görüştüğünü ve Garlinghouse’un kendisine danışmanlık yaptığını belirtti.

Michael Arrington, oluşturduğu fonda XRP’yi tercih etmesinin nedenleri arasında XRP’nin kendisine de gösterdi. Ripple’ın ürettiği XRP kripto para topluluğunun en tartışmalı tokenlarından biri sayılabilir. Kiminin göre son derece kullanışlı olduğuna ve ileride bankacılık sektörünü büyük ölçüde değiştireceğine inandığı XRP, kimine göre ‘kripto para’ sayılamayacak kadar merkezi bir şekilde yönetiliyor. Arrington ise XRP’nin ‘kullanışlı’ olduğunu savunan isimler arasında yer alıyor:

“XRP diğer her şeyin yanı sıra özellikle hedge fonları için harika bir para birimi çünkü çok hızlı bir şekilde para aktarmamız gerekiyor, Dünya’nın dört bir yanına yatırımlar yapıyoruz. Bu işlemleri yapmak için bankaları kullanmak çok can yakıyor.”

Arrington, konferansta verdiği demeçlerde yakın zamanda 50 milyon dolar değerindeki parayı yalnızca üç saniye içerisinde ülkeden ülkeye aktarmayı başardıklarını söyledi. Arrington’a göre aynı işlemi bankalar aracılığıyla yapmaya çalışsalar 2-3 gün beklemeleri gerekirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment