Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arrington’dan Moonbeam Ekosistemi İçin 100 Milyon Dolarlık Fon

Yatırım firması Arrington Capital, Polkadot’un parachainlerinden Moonbeam için 100 milyon dolarlık bir fon oluşturdu.

Moonbeam Foundation ile ortaklaşa kurulan ve Arrington Moonbeam Growth Fund olarak adlandırılan fon, Moonbeam ağını kullanan şirket ve protokolleri desteklemek için kullanılacak.

Fon merkeziyetsiz finans, pazar yeri, non-fungible token, gaming gibi alanlarda faaliyet gösteren çeşitli projelere destek olacak. Arrington Moonbeam Growth Fund’ın şimdiden iki projeye destek olduğu açıklansa da bu projelerin ismi paylaşılmadı.

Kullanıma bu ocak ayında açılan Moonbeam, çoktan hayata geçmiş veya hayata geçmeye hazırlananlar dahil olmak üzere 100 projeye ev sahipliği yapıyor. Aradan geçen bu zaman içerisinde bu ağda 6.5 milyondan fazla işlem yapıldı ve 5 binden fazla akıllı sözleşme yazıldı.

Ethereum ağıyla uyumlu bir şekilde çalışan Moonbeam, blockchain geliştiricilerine aynı anda farklı blockchainlerde kullanılabilen merkeziyetsiz uygulamalar oluşturmak için gerekli imkanları sağlıyor.

Moonbeam hem 2020 hem 2021 yıllarında fonlama almış, bu fonlamalara katkıda bulunanlar arasında Arrington Capital da yer almıştı. Arrington Capital, yönetimi altında 1.6 milyar dolardan fazla değerde varlık bulunduruyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!