Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arthur Hayes Gözde Altcoin İçin Ethereum Özentisi Dedi: Değeri Bir Hiç!

Eski Bitmex CEO’su Arhur Hayes, Cardano (ADA) hakkındaki söylemleriyle dikkatleri üzerine topladı.

Arthur Hayes kısa süre önce kripto para temalı YouTube kanalı Coin Bureau’nun yayınına katıldı. Kendisine Cardano’nun (ADA) sorulmasıyla birlikte şok edici açıklamalarda bulunan deneyimli isim, ADA’nın “ilk Ethereum özentisi” olduğunu söyledi.

Cardano’yu umursamadığını açık bir şekilde belirten Hayes, bu projenin kripto para sektörüne hiçbir şey katmadığını ve sıfıra gidebileceğini ima etti:

Cardano’yu kim umursar. Sıfıra gidecek. O ilk Ethereum özentisi ve bunun dışında başka bir özelliği yok.

YouTube yayınında söylediği sözlerden sonra Cardano topluluğunun tepkilerine maruz kalan Hayes, soluğu X’de aldı. Yaptığı paylaşımda, en çok kullanılan ve toplam kilitli varlık (TVL) değeri açısından başı çeken projelere yer vererek hangisinin Cardano temelli olduğunu sordu. Bu sorunun yanıtının “hiçbiri” olduğunu belirten Hayes, Cardano için “çöp proje” benzetmesi yaptı.

Öte yandan Hayes, sunucunun Solana (SOL) tabanlı Dogewifhat (WIF) hakkında ne düşündüğünü sormasıyla birlikte “Bu boğa döngüsünün en iyi köpek temalı kripto parası” yorumunda bulundu.

Öte yandan açıklamalarında Pepe’yi de (PEPE) boş geçmeyen Hayes, bu projeye saygı duyduğunu ve güçlü topluluğunu takdir ettiğini dile getirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!