Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arthur Hayes’den Ethereum Rakibi Altcoin İçin “Shitcoin” Benzetmesi: Yükseliş Yaşayabilir!

BitMEX’in eski CEO’su Arthur Hayes, Ethereum’un (ETH) en büyük rakibi olarak görülen Solana’nın (SOL) tamamen bir “shitcoin” olduğunu öne sürdü ancak ana akım medyanın ilgileri üzerine çekmesi sonucunda bir yükseliş görülebileceğini belirtti.

Arthur Hayes 28 Aralık tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir Bloomberg haberini alıntılayarak yaptığı paylaşımda, olası bir Solana manipülasyonuna değindi. Hayes, SOL’ün bir shitcoin olduğunu ve öyle de kalacağını iddia ederken ana akım medyanın yatırımcıların kripto paraya olan ilgilerini etkileyebileceğini öne sürdü. Hakkında çeşitli yolsuzluk iddiaları bulunan FTX kurucusu Sam Bankman-Fried ile yakından ilişkilendirilen Solana, son zamanlarda basında sıkça kendine yer buluyor.

Hayes, ana akım medyanın SOL’ün üzerine gitmeye ve ona haber akışlarında sıkça yer vermeye devam etmeleri durumunda satın alımların artabileceğini ancak bunun SOL’ün shitcoin olduğu gerçeğini değiştirmeyeceğini dile getirdi. Hayes tezini desteklemek için şu argümanı kullandı:

Hiçbir şey düz bir çizgide yukarı veya aşağı gitmez.

Hayes’in paylaşımı sosyal medya kullanıcıları tarafından çeşitli tepkiler aldı. Kullanıcıların geneli Hayes’in görüşlerini desteklerken bazı kullanıcılar geliştirilmesinde katkısı olmadığı bir şeyi pervasızca eleştirmemesi gerektiğini söyleyerek eski CEO’nun karşısında yer aldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!